Gelnagels

OP DIT MOMENT WORDT DEZE BEHANDELING NIET UITGEVOERD IN DE SALON

 

Gelnagels verstevigen de natuurlijke nagels met 60%. In tegenstelling tot acrylnagels, is het gelproduct al kant en klaar en kan het meteen opgebracht worden. 

Een laagje gel aanbrengen op de natuurlijke nagels, is een veel gebruikte methode om de nagels te verstevigen. Voor het verlengen van een nagel gebruik ik een tip.

De gel wordt in lagen op de nagels aangebracht, opgebouwd, gemodelleerd en uitgehard onder een UV- lamp. Herkenbaar zijn deze nagels door de natuurlijke uitstraling, glans, flexibiliteit en stevigheid. Gelnagels die volgens deze methode worden aangebracht, kunnen in bijna elke gewenste lengte worden gedragen.
Optimale sterkte, maar toch flexibele nagels, alle breekpunten worden verstevigd. Ook word een bolling gecreëerd op het breekpunt voor extra stevigheid.

French manicure ( wit randje op de uiteinde van je nagels) kan worden aangebracht door middel van een laagje witte gel. Dit gebeurd voordat de lagen gel op de nagel worden aangebracht. Dit blijft door de gel die er overheen is geplaatst ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken, afhankelijk van de groei van de nagels, is het belangrijk dat de nagels worden bijgewerkt en opgevuld. Zo blijven uw kunstnagels in goede staat en blijven ze er ook nog eens mooi uitzien.

 

 OP DIT MOMENT WORDT DEZE BEHANDELING NIET UITGEVOERD IN DE SALON

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.